1,5 év körülinek mibe kéne adni a tejitalt? Ti még cumisüvegbe adjátok? Melyik itató ami alkalmas tej adására?
Itatopohar, kulacs akármi jobb mint az elnyujtott cumisüveg használat.
Az enyémek is pohárból ittak már ilyenkor.
Az én kisfiam 15 hónapos és ha megyünk vhová,akkor még viszek cumisüveget,de már aktívan gyakoroljuk a pohárból ivást több-kevesebb sikerrel. A mozdulat benne van,de néha még nyakon önti magát.
Amúgy,ha nektek még nem megy,szerintem jó a 3-as nyílású cumisüveg.
Bár,nálunk a másfél éves kérdőíven már rajta van a kérdés,h tud-e pohárból inni. Sőt,úgy rémlik az 1 évesen is rajta volt és ott volt zárójelben,h ha igen a válasz,akkor még kifolyhat a víz a pohárból. Szóval,szerintem gyakoroljatok.
14 hónaposaim vannak, nekünk nagyon bevált az ikeás csőrös pohár.
Tejet cumisüvegből. Víz sose volt benne, azt csőrösből kapta, most rendes pohárból. De a tejet cumisüvegből kéri. Borzasztó....
Első gyereknél 2 éves kor körül raktuk el a cumisüveget. Szívószálas volt pár hónapig, aztán rendes pohár.
Van koztes megoldas, az itatopohar es a cumisuveg kozott, a Dm-ben lehet kapni, nagyok a lyukak rajta, de szilikon, csoros forma:
A fiam mar majdnem 3 eves, alapvetoen poharbol iszik, neha kulacsbol, de megvan meg neki ez az uvege, es neha ebbol szokta kerni a teat. Ugyan nem cseppmentes, de viszonylag jol lehet szallitani, kocsiban is tud pl. konnyen inni belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!