Most lesz három hónapos a, babám 23. án de, egyre kevesebb, a tejem. Többi lent (? )
szóval egyre kevesebb tejem van és a babám egyre többet eszik.
nappal ha cicizik mindig sír és nyügösködikmert nem elég neki és a,cicim se durran szét már a tejtől mint elején
,így tápszerrel potolom és ha tápszert kap nem sír,nyugodt.
cicit csak kétszer háromszor
adok neki nappal. este is cicit adok neki.
nem szeretném feladni a ciciztetést mert szerintem az a legjobb neki .
probálok minél több folyadékot es ételt is enni/inni és mellé szedem az Elevit komplex3_at .de mégis kevés. vagy hiába minden már nem is lesz annyi tejem hogy elég legyen a kis drágámnak?
vagy ez genetika ,mert anyukám is a nővéremet 2hónapos koráig tudta szoptatni ,viszont engem ásfél évig és a húgomat is.
ja és gondoltam arra is ha be tölti a 3om hónapot akkor a reszelt almát meg kostoltatnám vele,vagy még korai lenne? (külföldön ahol a párom dolgozik ott kapható 3om hónaposoknak bébi étel de én nem nagyon szeretném bébi ételel etetni.inkább a friss gyümölcsök és zöldségekkel amiket én készítek neki előre .
Nappal 2-3 szoptatással plusz 1 estivel mégis hogyan lakna jól a babád?
Minden etetéskor szoptatással kezdjetek és ha nem elég neki, akkor adj tápszert is utána szoptatásbarát módszerrel, ne cumisüvegből.
Kérheted szoptatási tanácsadó segítségét is.
A hozzátáplálásra 3 hósan nem érett még meg az emésztőrendszere, olvass utána.
A bébietelekhez használt gyümölcs olyan ellenorzott gazdasagokbol származik, amiben nincs vegyszer maradvány. Nincs benne tartósítószer, hőkezelessel készül...
Minél többet teszed mellre, annál jobban serkenti a tejtermelest. Minden szopinal előbb cici, utána tápi. Így el fog apadni a tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!