H. A. tápszer vagy sinlac pép a jobb kiegészítésnek?
Én inkább próbálnám a 4 hónapos kortól javasolt tejpépeket.
Nekünk azt javasolta a doki. Kanalazva, vagy itató pohárból lehetett adni. És azt is megjegyezte, hogy nem kell sok, mert könnyen híznak tőle a babák, főleg ha még nem mozognak annyit.
Nekem is 5 hòs a babám. Elôzô hònapban csak keveset hízott, így nekünk is Sinlac-ot írt fel a gyerekorvos. Még nem adtam neki.
Megkèrdezhetem, hogy nálatok mennyire kicsi a sùlygyarapodás?
Nálunk épp megvan a havi 400 g.
Nekem csak az a bajom a sinlaccal, és a sinemillel is, hogy NAGYON édes. A sima tejpépekkel meg az, hogy tejszármazék van benne... semmi nem jó! Anyatejtől meg nem hízik....
Első vagyok, most megnéztem, a fiam pontosan ekkor kezdett el kevésbé gyarapodni!
Volt hogy csak 360 volt a havi különbség. Semmi egyéb kiegészítőt nem kapott. Mégis mindent időben csinált és 1 éves korára “szabályszerű” súlya lett.
A sinemil valamivel kevésbé édes, mint a sinlac (ellenben van egy kis szaga).
Bármilyen gyümölccsel keverheted (savanyúval is).
Egyébként az anyatej is édes és tele van cukorral, az nem zavar? :)
A sima tápszer pedig az anyatej összetételét másolja, ezért édes (de nem annyira mint a pépek). Főkeg, ha pl.: HA. Azt van aki keserűnek mondja (szerintem az is édes de kevésbé mint az anyatej, ezért se szokták szeretni az anyatejes babák).
Cukor nélkül a gyereked debil lenne.
Az agy normális fejlődéséhez elengedhetetlen a gyors felszívódású szénhidrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!