Hogyan és mivel eteted a még csak pépes ételt evő szoptatott babát napközben, ha úton vagytok ügyintézés, vásárlás miatt?
Lehet kapni ilyen zacskós gyümölcspépeket.
Leárazva 200 ft körül van. Dm-ben, rossmanban szoktam venni. Kubus is van, azt szinte mindenhol kapni.
Gyorsan rájött, hogy kell kiszívni. De előtte már tanult inni szívószállal is.
Azért is jó, mert egy kicsit a szomjat is oltja. A gabonás verziókkal tovább bírja két étkezés közt.
Sokszor hallottam visszahívásokról, bár akkor még nem voltam érdekelt a témában, ezért nem tudom milyen márka volt. Az alapanyagokkal kapcsolatban igazad lehet, de mégis szívesebben adom neki a saját készítésű ételt.
Ilyenkor vigyél magaddal gyümölcspépet. azt nem kell melegíteni, és ha nem is adsz üvegeset, akkor is végtelenül könnyű, percek alatt elkészíteni. alma, banán, gesztenye (nyilván almával), jön a meggy-szezon is hamarosan :), barack, akármi...
Mennyi idős? (én ugyan igény szerint szoptattam, de olyan 7 hónapos korától ette a joghurtot. azt pl bárhol, bármikor tudtam venni, elég volt csak kiskanalat hordani magunknál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!