2éves gyermeknek milyen nasit és mennyit adtok?
Kuki,zabkeksz,korpovit,kölesgolyó,dörmi,bombi,rudi,tejszelet,palacsinta,házi sütik... Csokit,cukorkát,nyalókát nem,fagyit igen :) Inni vizet,limonádét (eritrittel édesítem),tejet,kakaót,gyümölcslevet nagyon ritkán,szénsavasat soha.
A saját egészségünkre is figyelünk,a gyerekekére is. Persze mi is rendelünk pizzát,mekizünk is,kínai kaját is eszünk,de nem napi rendszerességgel.
6-os vagyok,
A gyümölcsöket kifelejtettem :) Mindent eszik már,alma,körte,banán,narancs... Most evett elősször igazi szamócát,de nem nagyon ízlett neki :)
Mi adunk neki mindenből, amiből mi is eszünk. Néha csokit, vagy nápolyit, rudit, ha sütök sütit, tortát, palacsintát, abból is kap.
Sósak közül ő is ropi, sósmogyoró, kölesgolyó... ilyenek.
Nekem mar evett minden fele nasit, amit itt felsoroltatok es egeszsegtelen. Nem hazudok. Alapbol a sos dolgokert van oda, pl. ropi.
Egeszsegtelen nasit, ideertve a hazi palacsintat, dormit, joghurtot kb heti 2szer kap. Amúgy gyumolcsoket, diot, mogyorot is evett már. Ma pl szolo szemeket, kortet, tegnap pedig mazsolat, es banant kapott.
Ropit meg ha sütök (sokszor).
Tej -tojásallergiás, fruktóz felszívódási zavara van. Szóval nincs nagy választék a boltban.
2,5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!