Az egyéves babátok mit ebédel?
Figyelt kérdés
Egyéves kislányom semmit nem eszik meg ebédre ahogy leülünk ebédelni már mutatja hogy nem kell és még meg se kóstolta! Az ebéden kívül nincs pamaszom mindent megeszik.. láttam hogy sokat nézi amit mi eszünk abból is adtam neki 1-2napig jó volt de az se kellett neki volt hogy az enyémet megette volna de az ő tányérjába ugyan az volt ja és amit eddig szeretett se eszi meg írjatok valami tippet mit adjak enni neki vagy mit tegyek tapasztalatokat kérek.. első gyerek2018. máj. 15. 12:19
1/6 anonim válasza:
Az én kislányom nem ebédel velünk, ugyanezt csinálta. Már bele se ültetem a székbe. Mi eszünk délben, ő meg alszik inkább, majd farkaséhesen ébred, ebédel rendesen. :) Bármit. Bébiételt, itthon készített főzeléket, már néha abból is kap, amit mi eszünk, attól függ mit főzök. 2. gyerek, de az első parancsra is képes (babaként is, most is) bármikor enni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem ébredhet farkas éhesen is akkor is az ebédet elutasítja rettegek az ebédtől hozzáteszem kb másfél óráig tart míg a felét megeszi
2018. máj. 15. 13:34
3/6 anonim válasza:
Mindig levest :)
Kétnaponta főzök levest és másodikat. Váltogatom:
- krémleves
- tartalmasabb levesek
- hús+zöldség
- tésztás
- főzelék
Eléggé vegyesen táplálkozik, írom mindig a heti menüt. Esetleg próbálkozz édesburgonya krémlevessel, vagy sárgarépa krémlevessel, azt szokták szeretni a babák, mert édes ;)
4/6 anonim válasza:
Azt lehagytam, hogy nálunk a másodikat uzsira kapja, mert mindenki azzal nógatott, hogy egyen laktatósabbat uzsira. Hát itt van, ezek eléggé azok :) Kíváncsi vagy egy heti menüjére Noéminek?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok :)
2018. máj. 16. 20:40
6/6 anonim válasza:
Heti menü:
hétfő - brokkoli krémleves, krumplis tészta
kedd - borsófőzelék, tükörtojás
szerda - édesburgonya krémleves (először próbáltam ki, tök finom) és halrudacska krumplipürével
csütörtök - üveges, mert este bográcsozunk, így holnap gulyást eszik, imádja
péntek - nem főzök, mint említettem
szombat, vasárnap - húsleves és töltött dagadó (ha kéri, ehet husit is, de a töltelékért rajong)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!