2 éves kisfiam nem akar enni főtt ételt! Mit tegyek?
22 hónapos mindig is főztem neki.Babakaját nagyon ritkán evett!
Kb 2 hónapja , elutasítja ,hisztizik, mindenen elvan pl: ropi, keksz, rudi, pucér kenyér...
Volt mikor elvettem tőle ezeket és akkor se kellett neki amit megfőztem! fogyni nem fogyi! Hogy vegyem rá,hogy legalább mekostolja!
Kedves utolsó! Köszönöm válaszod! Igen én is azt tapasztaltam, hogy ha nem stresszelek rá nagyon akkor ők is feladják a sztrájkot! Rántott hús az mehet nekik, de állandóan azt nem adhatok! Bundáskenyér, virsli, meg sült szalonna is jöhet..
Csak az az érdekes amit mi értünk ők is ettek pl krumplipüré , pörköltök, sok leves...nekem is azt mondták,hogy dac korszak nyugodjak meg ázvészeljük! Olyan nehéz néha...mert van mikor az mondom na jó most elégedett vagyok mert még ettek is, de tudom, H masnap ezért kevesebbet fognak! Azért beszélek többes számban , mert iker fiúkról van szó! ( De jobban csak az egyik ,,fújgat")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!