Dobjam ki vagy kóstoltassam meg a botmixerezett burgonyát?
Miért dobnád ki? Semmi baja, csak valóban a krumpli kicsit fura lesz a turmixolástól.
Amúgy annó, mikor öcsém kicsi volt, anyámnak nagyon megtetszett a turmixolt krumpli, és évekig elénk is úgy tette apámmal, amíg fel nem lázadtunk végleg. :D
Baja nincs, csak csiriz-állagú lett :D
Egyszer mi is elkövettük ugyanezt, persze szülinapi bulin. Hát ízre tök jó lett, de nyúlt mint a fene...
Én úgy tudom a víz és krumpli tapétaragasztóként volt anno használatos, egy idő után jól összeáll.
Van krumplinyomó, meg villa. Sokáig nem szabad mixelni, pár másodperctől nem lesz nagyobb baja.
Szerintem ez valami népi babona, hogy nem szabad. Mivel mi nem eszünk lisztet meg tejet, szoktam sűrítésként krumplit rakni a turmixolt főzelékekbe, és a krumplipürénk is csak turmixolt krumpli, mert az aprónép utálja, ha darabos, de még életben vagyunk :)
(A csiriz egyébként meg lisztből készül.)
Miért 6-os, te mivel csinálod a krumplipürét??? Botmixerrel???
Miért ne lehetne pépesíteni mixer nélkül???
Villa, vagy krumplinyomó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!