Etetőháló, pépesítő cumi kinek vált be és melyik? Mikor kezdtétek el használni a babátoknál?
Két félét láttam:
Az első szilikonos, úgy nézem kb olyan lehet mint a cumisüveg cumija, nem tudom a rágcsálástól mennyire szakad könnyen, a második link pedig hálós.
Mennyi idős volt a babátok mikor elkezdtétek használni és milyen tapasztalatotok van vele?
Valahogy nekem a hálós tetszik jobban, talán abból jobban jön a kaja.
Sárgarépát, almát gondoltam hogy egyelőre azt tennék bele 8 hónaposnak. Vagy még várjunk vele?
A hálósat mennyire lehet egyszerűen tisztítani?
Lehet a szilikonos mégiscsak jobb lenne?
Nekünk nincs és nem is terveztem venni.ráadásul már darabosat eszik :D
Amugy miért jó?kivancsi vagyok :)
A fiam 10 hósan eltolta magától, mert nem értette, miért kellene a szájába vennie egy hálós vagy műanyag dolgot. Próbáltuk azért, de nem ment..
Szerintem 6 hó körül érdemes elkezdeni ezt. Akkor még nem gondolkodnak ilyenen :D
Valaki kérdezte miért kéne. Azért gondoltam, mert ezzel tuti nem nyel félre. Olvastam, hogy akár hűtve a gyümölcsöt beletenni, ez pedig a fogzásnál jól jöhet.
A nagyobb fiamnál nem próbáltam, pedig már akkor is volt, de most a kicsinél elbizonytalandotam, hogy kéne-e nekünk ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!