4 hónapos tápszeres baba hozzátáplálása csak gyümölccsel! Hogyan?
Vegyél üveges bébiételt amit 4 hótól lehez adni.
Amúgy almával szoktunk kezdeni, az van egész évben.De üvegesben minden van.
Alma, barack üveges.
Meggy mirelit.
Tegnap beszéltem erről a védőnővel, mert lassan én is kezdhetem.
Mesélt egy anyukáról, aki úgy kezdte a hozzátáplálást egyből, hogy adott a babának egy fél almát lereszelve. Az anyuka másnap viszontlátta a pelusban ugyanolyan állapotban, mert a babának nagyon új volt, és nem tudta megemészteni.
Azt ajánlotta, hogy először almalével kezdjem. A golden vagy gála almából érdemes lereszelni pár kanálnyi lét és egy darabig kóstoltatni vele. Érdemes a dél körüli étkezést megcélozni. Ha már meg tud enni egy decinyi mennyiséget, akkor lehet próbálkozni a reszelt almával. Egy ideig figyelni kell, ha oké minden, lehet vegyíteni az almát egy kis sütőtökkel, aztán fokozatosan több tököt adni és kevesebb almát.
Gondolom lehet adni neki megfelelő bébiételt, de elérhető az alma és a sütőtök is, semeddig sem tart megcsinálni.
Az alma reszeléséhez szereztünk be üvegreszelőt, de biztos van más módszer is.
Nem baj ha híg, sőt, jó. Párolhatod is. Alma, körte mindig van. Fagyasztott gyümölcs is jó, amit megehet, találsz táblázatokat a neten. Simán vegyél a boltban egy zacskóval.
De ha nem eszik, az sem baj, ne eröltesd. Velünk oltári cirkuszt rendezett az orvos is, a védőnő is, mert a gyerek nem fogadta el, egészen 8 hónapos koráig. Onnantól magától elkezdte két pofára zabálni. Ha lenne 2. gyerekem, biztos nem tömködném. Egyébként megjártunk egy csomó orvost, táplálkozási tanácsadót, és azzal kezdték, hogy 6 hónapos kor előtt nem kéne... Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!