Egyszerre csak egy étkezést lehet elkezdeni kiváltani?
Figyelt kérdés
6 hónapos anyatejes csemetém már kb 70g-t eszik ebédre, de utána még szopizik is. Viszont napközben azt vettem észre, hogy elég nyűgös, éhes. Szerintetek adhatok neki tízóraira pár kanál gyümölcsöt úgy, hogy az ebéd még nincs teljesen kiváltva?2018. febr. 4. 17:52
1/2 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy tízóraival kezdjem a kiváltást, ha az teljesen kész, utána jöhet az uzsonna, aztán az ebéd
2/2 anonim válasza:
Szintén. Előbb a tízórai, majd az uzsonna, legutoljára az ebéd, hisz az a legtartalmasabb.
Sajnos csak rövid ideig szoptattam, úgyhogy nem tudom milyen okozatai lehetnek annak, ha többször adsz pépet a babádnak. De ha éhes és ismered, tudod, hogy azt jelzi, akkor én adnék neki kiegészítésként valamilyen laza gyümölcsöt ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!