Hozzátáplálásról lenne pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Két étkezés között kell elkezdeni vagy amikor amúgyis enne? Ha az utóbbi akkor utána vagy előtte szoptassam meg?
Mindenhol mást olvasok..
2017. dec. 29. 14:24
1/3 anonim válasza:
Én kajaidőben kóstoltattam, szopi előtt. Nyilván máshogy is lehet, nálunk működött.
2/3 anonim válasza:
Én is a rendes evése előtt kóstoltattam.
Saját magától szinte percre pontosan éhezett meg mindig szokott időben, így tudtam, hogy ha előtte egy fél órával kb kóstoltatok, akkor egy kis idő múlva jöhet a rendes kaja is.
Nem tudom milyen beállítottságú a gyermeked, az enyém ordított ha nem volt neki elég a kaja. Ha kóstolt volna és látja nem kap "eleget" akkor kiverte a balhét. Ezért etetés előtt adtam, így teli gyomorral végzett.
3/3 anonim válasza:
Az étkezés előtt.a gyümölcsöt a tízórai előtt(mert akkor gyunolcsoset eszik) a zöldséget,húst pedig ebéd előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!