Miert kakil zoldet? Kisbabám hét honapos mult. Egy honapja kezdtem az etelek bevezeteset!
Nem érett a bélrendszere a hozzátápláláshoz. Nekem 4 hósan csinálta,mikor icipici almapépet kapott.
Várj még vele,és/vagy lassíts! Egyszerre 1féle,ha már bírja a gyomra,kaphatja a következőt. Ne siesd el,felesleges.
Jesszus :(
Sosem hallottam olyat, hogy egy hósan ilyenekkel kezdik etetni a babát. Hiszen még az anyatejtől is fáj a hasuk 3 hós korukig!
Remélem, ez a kérdés csak polgárpukkasztás.
És a doki mit mondott?
Hogyan csinálod a hozzátáplálást?
Biztos, hogy csak a hozzátáplálás okozhatja? Nálunk is volt zöld kaki, amire az orvos probiotikumot írt fel és rendbe is hozta.
Most meg ugy , hogy harom negy napig pl. Kap almat keksszel vagy banant, vagy krumplit vagy sargarepat. Nagyon szeret kanalast enni.
Nem mondott semmi konkretat. Ment a pocakja es korhazba kerultunk es ott startbol antibiotikumoztak 3 napig.
Amugy snyatejes is arra gondoltam nem-e attol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!