7 es fel honapos babocanak milyen eteleket adtok es hogyan keszititek?
nekem azt mondták darabossal 3 fog alatt ne próbálkozzunk, max kifli, banán, szóval amit elszopogat...de ne adjunk pl rizst meg ilyet mert úgyis cska egészbe lenyeli...szóval én ilyesmit nem is adtam csak mikor már kint volt 3 foguk...
ennyi idősen a 10 órai zabkása volt (most is az amúgy pedig 15 hós..): ujjnyi vízbe lefőztem egy kanál zabpelyhet, ezt daráltam össze gyümölcsökkel. Miután bevezettem a tejet, már néha joghurtot vagy túrót is tettem hozzá. Az is előfordult hogy zab helyett kivettem a mirelitből egy főzött-fagyasztott rizs kockát (jégkocka tartóba fagyasztgattam), és azt daráltam gyümölcsökkel mintha gyümölcsrizs volna.
Ebédre az általad említett zöldségeg, kiegészítve céklával, azt az elsők közt lehet bevezetni és imádják. Továbbá rizs és főtt tészta - én mindig ügyeltem rá hogy legyen gabona vagy valami tészta a zöldséges-husis pürébe, mert enélkül nem telt meg a pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!