Csillka kérdése:
Melyik étkezéssel kell kezdeni a kivaltast es hogyan?
Figyelt kérdés
Fiam 6 honapos. 4,5 hos kora ota kostoltatok vele de nem nagy mennyisegeket mert ha picit is tobbet eszik ejszaka ordit, faj a hasa , purcol...nagyon szekrekedeses ( 4 naponta jo ha van kaki, orvoshoz is kerultunk ). Tehat keves adagot adok neki, lefekveskor viszont( naponta 3xalszik )mindig keri a tapszert . Melyik etkezest szokas leghamarabb kivaltani ? Mig ennyire hasfajos nagyobb adagot nem merek neki adni igy meg egyelore kivaltast nem lesz csak erdeklodom hogyan is mukodik ( nincs vedono ahol en lakom ).2017. nov. 2. 13:52
1/3 anonim válasza:
Az én védőnőm a tízórait javasolta. Pont azért, mert ha gond van, legalább nem éjszaka jön elő. Bár én jóval később kezdtem a kóstoltatást, kb fél évesen, és igazából nekünk nem különült el ennyire, hogy kóstoltatok vagy kiváltom az étkezést. Evett, amennyit kért és utána megkínáltam tejjel is. Egy idő után nem kérte a tejet, vagyis csak nagyon keveset szopizott. Szerintem hagyd, hogy a saját tempójában váltsa ki az étkezést, még úgyis korán vagytok.
2/3 anonim válasza:
általában az ebédet szokták kiváltani . ha fáj a pocakja, érdemes csak egyfélét adni napokig, kitapasztalni, hogy hogy bírja? én ( bio) sárgarépát adtam neki először, pár kanállal és ahogy ízlett neki, növeltem az adagot. Aztán jött a krumpli- srépa, krumpli- sütőtök, ilyesmik. nameg alma ( kevés, mert marja a gyomrot ) banán ( a fekete kis magját kivágva) skkor alma- banán együtt stb.
3/3 anonim válasza:
Én is az ebéddel kezdtem. A répa, burgonya, alma jó ötlet, viszont mindegyik megfogta a babám hasát. Az ht kezdetekor hetekig gond volt a kakival, glicerin kúp is kellett néhányszor, pedig előtte inkább hasmenés volt jellemző.
Kb egy hónap alatt szokta meg a szilárdabb ételeket, és rendeződött a széklete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!