Mikor kezdtétek a kóstoltatást, hozzátáplálást? Utólag másként csinálnátok?
4 hónaposan próbáltuk, mert csökkenteni akartam a tápszert. Nyúlkált az ételünkért, látszólag érdekelte is, gyümölccsel kezdtem. Nem tetszett neki, ezért 1-2 próba után feladtam, csak sinlacot kapott a tápszer mellé, aztán 6 hónapos korától gyümölcsöt.
A védőnő folyamatosan stresszelt, hetente jött, hányfélét eszik már? kérdéssel, már többet kellene neki... mai ésszel nem foglalkoznék vele, figyelném jobban a baba jelzéseit, és nem sietnék.
kis adagokat főztem, nem vettem üvegest, csak 1-1,5 éves kora után kapott párszor utazás alatt.
Főleg úgy csináltam, hogy főztem egy adag "baba-kompatibilis ételt", kivettem belőle neki egy adagot, pépesítettem, aztán a többihez tettem még olyat, amitől nekem jobb lett, de neki nem lehetett még (fűszer, habarás stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!