Mikortol kezdtetek adni a babanak napi 2 szer rendes kajat? pl. delelott valamilyen gyumolcsot, es ebedre folzeleket vagy valamilyen zoldseget.
Az en babam 7 honapos . Naponta 1 szer kostolt eddig. Tegnap annyit evett hogy utana csak 50 ml tejet ivott ebedre.
elkezdhetem mar a napi 2 szeres evest?
Kb 8 honapos koraban. Vagy 9.
Probald meg es figyeld, hogy eleg-e neki. Ha igen, akkor kezdd. Ha nem, akkor etesd tejjel.
8 hónapos korában váltottam ki az első étkezést.
Szerintem ha csak tegnap kezdett el mennyiséget enni arra az 1 étkezésre, akkor még várj vele, hadd szokjon hozzá rendesen az emésztőrendszere.
Bár én pl a 2. és 3. étkezés között is ki akartam várni az 1 hónapot, a babám nem így gondolta, egyértelműen igényelte, így kb 2 hét ha eltelt..
*bocsi, úgy értem a 2. étkezést váltottam ki 8 hósan, 7 hósan az elsőt.
2-es
Enyém 7 hós múlt. Kb két hete kap napi kétszer enni rendes ételt.
Muszáj,mert nem szereti a cumisüveget,nem eszi a tápszert annyira. Nagyon hosszú és vékony baba. A nagyobbnak is így ment a kiváltás,de ő jóval nagyobb volt és jóval többet is evett.
A nagy 6hósan 68/ 8500 volt és 360-t evett rendes kajából és tápszerből is.
A pici most 7 hó elején van, 72-74 / 7000 max a súlya,ő ilyen reggel este 200 tápszer,rendes kaja kétszer 150
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!