Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mikortol kezdtetek adni a...

Mikortol kezdtetek adni a babanak napi 2 szer rendes kajat? pl. delelott valamilyen gyumolcsot, es ebedre folzeleket vagy valamilyen zoldseget.

Figyelt kérdés

Az en babam 7 honapos . Naponta 1 szer kostolt eddig. Tegnap annyit evett hogy utana csak 50 ml tejet ivott ebedre.

elkezdhetem mar a napi 2 szeres evest?

2017. máj. 15. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Kb 8 honapos koraban. Vagy 9.

Probald meg es figyeld, hogy eleg-e neki. Ha igen, akkor kezdd. Ha nem, akkor etesd tejjel.

2017. máj. 15. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:

8 hónapos korában váltottam ki az első étkezést.

Szerintem ha csak tegnap kezdett el mennyiséget enni arra az 1 étkezésre, akkor még várj vele, hadd szokjon hozzá rendesen az emésztőrendszere.

Bár én pl a 2. és 3. étkezés között is ki akartam várni az 1 hónapot, a babám nem így gondolta, egyértelműen igényelte, így kb 2 hét ha eltelt..

2017. máj. 15. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:

*bocsi, úgy értem a 2. étkezést váltottam ki 8 hósan, 7 hósan az elsőt.

2-es

2017. máj. 15. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
4 hónaposan almát keksszel, majd kb. 5 hónaposan főzelékeket. 8-9 hónaposan már kevés kivétellel azt ette, amit a többiek.
2017. máj. 15. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi 9 hónaposak vagyunk és 3x kell kiváltani a doki javaslatára mert már nem elég neki a tápszer, nem hízik tőle, sőt fogyott :( 8 hónaposan még csak 1x néha 2x váltottam ki neki, de mostmár muszáj vagyok 3x egy nap.
2017. máj. 15. 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Kb. 6 és fél hónaposan kiváltottuk a tízórait gyümölccsel és 7 hónapos korában pedig a főzeléket. Egyértelműen igényelte. Majdnem 6 hónapos koráig csak anyatejet kapott, de 4 és fél hónapos korától csak nagyon minimálisat hízott, viszont rengeteget mozgott. 5 és fél hósan kúszott, 6 hósan elkezdett mászni, onnantól nem győztem szoptatni, állandóan éhes volt. Most a délutáni szopi után kap még tejpépet és fürdés előtt Sinlac-ot.
2017. máj. 15. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
9 hónapos, mostanában kezdett el rendes mennyiséget enni 2x naponta.
2017. máj. 15. 10:23
 8/10 A kérdező kommentje:
5.5 hos koráig csak anatejes volt. 6 hos korától csak tapszert kap. Nem sovány, jol fejlett mindig átlag feletti súlya volt ezért nem siettem a kivaltassal. 6 hos kora óta kostolgat . Most 9 kg felett van.
2017. máj. 15. 10:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Enyém 7 hós múlt. Kb két hete kap napi kétszer enni rendes ételt.

Muszáj,mert nem szereti a cumisüveget,nem eszi a tápszert annyira. Nagyon hosszú és vékony baba. A nagyobbnak is így ment a kiváltás,de ő jóval nagyobb volt és jóval többet is evett.

A nagy 6hósan 68/ 8500 volt és 360-t evett rendes kajából és tápszerből is.

A pici most 7 hó elején van, 72-74 / 7000 max a súlya,ő ilyen reggel este 200 tápszer,rendes kaja kétszer 150

2017. máj. 15. 11:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyatejes babam 10 honaposan kinaltam napi ketszer, 11. honap elejen kezdet el kicsit tobbet enni par falatnal, es fokozatosan kinaltam egyre tobbszor. Erdemes figyelni a babat, latni fogod rajta, ha tobbet igenyel, az en gyerekem szinte kikoveteli maganak:)
2017. máj. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!