Mit adjak a 6 es fel honapos babamnak hogy ne fogja meg a gyomrat?
Figyelt kérdés
Ket hete kezdtem el bevezetni az alma puret de nagyon megfogta a gyomrat,a sarga repat azt ugy ahogy van kikakilja ugyhogy azt nem adok egyenlore a krumplit nem eszi meg. Mit lehet adni neki ennyi idosen? Esetleg szeklet lazito teat tudtok ? Amugy meg jol elvan az anya tejen de mar nem akarom sokaig huzni a hozataplalast.2017. ápr. 14. 17:26
1/14 anonim válasza:
Ez mind hasfogó. Barackot és sütőtököt adhatsz, azok széklet lazító hatásúak.
Az almát nyersen adtad? Párolva annyira nem fog, mint nyersen.
2/14 anonim válasza:
Korte, szilva, barack adhato nyugodtan
3/14 anonim válasza:
sárgabarack lazít, ha találsz mirelitben, sütőtök - ha még kapsz valahol...ezek lazítanak. mivel mikor én kezdtem a hozzátáplálást, egyik sem volt, a védőnő a körtét javasolta...6 hónapos volt akkor a babám...semmi baja nem volt tőle, egyrészt jobban is szerette mint az almát, másrészt gyönyörű lett tőle a kakija. szóval a körtét ajánlom, és ha már bevezeted a glutént, akkor majd zabot is főzhetsz bele, én minden reggel ezt adom reggelire: 1 teáskanál zab megfőzve annyi vízben hogy ellepi, körtével összeturmixolva. imádja.
4/14 anonim válasza:
Szilvát sztrm nee!!
erős allergén.
Barack nekünk mindig bevált.
Kamilla tea is székletlazízó mivel víz hajtó, de nem szabad sokat adni neki egyhuzamban mert kiszárítja a szervezetet.
Amiket adsz neki mind hasfogó. avokádó nagyon jó első ételnek. Szinte a legjobb, nem tudom miért nem ezt adják otthon
5/14 anonim válasza:
mert nem őshonos és egy vagyon. bébiételben van egyáltalán?
6/14 anonim válasza:
mert itt nem őshonos, gondolom ezért nem, mondjuk nem 5000 kmről jőn mint a banán, gondolom nem is érlelőzik és nem is tartósítják a természete miatt, de ettől még nem friss hazai zöldség/gyümi...na meg hát az ára...bébiételben van? nem talákoztam még vele
7/14 anonim válasza:
Utolso, ertelmetlen amit irsz. Mi nem oshonos ?
8/14 anonim válasza:
az avokádó...nem terem Magyarországon...ennek azért van jelentősége, mert minden ami import, jóval több tartósítót és állagjavítót kap mint amit frissen 3 utcányi távolságból hoznak
9/14 anonim válasza:
Akkor a banánt miért adják?
De valoban igaz ami nem terem magyarországon az nem olyan egeszséges.
Viszont amit magyarországon árulnak alma sem magyar termék minden esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!