Van valaki aki a 4. Hónap elött már adott mást a babájának tejen/tápszeren kivül?
Nem véletlenül vannak a bébiételek 4 hónapos kortól ajánlva.
5 hónapos a kislányom (anyatejes). Volt egy időszak, mikor alig volt tejem, ezt mondtam is az orvosnak, és azt tanácsolta, hogy mivel nagyon jó súlyban van (7 kg), ezért nyugodtan kezdjük el a hozzátáplálást egy kis alma levével, majd almapéppel és így tovább (ekkor volt 4,5 hónapos). Azóta persze sikerült visszatornázni a tejemet.
Napjában 1x kínálom almával, stb, kóstoltatás szinten, de szereti nagyon, és semmi baja nincs tőle. Nem fáj a hasa, stb.
3/3.
Még annyi, mielőtt nagyon lepontoznátok.
Több évtizede van a pályán, tehát idős doktornő, de nyilván érti a dolgát. Szakmailag is a legjobbak közé tartozik. Van tapasztalata bőven.
Igen 6--os, a háborúban is születtek gyerekek, amikor éheztek az emberek. De had ne éheztessem a gyerekem, mert volt idő amikor...
És meg lehet nézni, mennyi volt az átlagéletkor, mennyi betegséggel küzdenek az idősek, mennyi probléma van, ami lehet a nem megfelelő táplálkozás miatt van.
Én 4 hósan kezdtem a fiamnál szép fokozatosan. Tejet 2 éves korában kapott először.
De már van WHO! Akinek minden jó úgy, ahogy volt, tegyen úgy. Csak hadd engedjem már meg magamnak, hogy az okosabbakat is meghallgatom.
Nekem is nyomták a kekszes tejet, meg a sok gyógyszert, és felnőttem, de ettől még nem akarom úgy csinálni.
Igen, #2-es, vannak, akik nem könyvből nevelnek gyereket, szerencsére.
Én adtam, nem 30 éve. Mindhárom gyerekem kapott. Legidősebb 25 éves, legkisebb 13. A három gyerek komolyabb betegségeit a 25 év alatt, ÖSSZESEN, egy kezemen meg tudom számolni.
Tekintve, hogy nem áll szándékomban itt vitát nyitni a témával kapcsolatban, ezért részleteket priviben szívesen mondok vagy adok tanácsot, ha van rá igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!