Milumil 7 gabonás pép anyatejjel, nektek is leves állagú lett?
De, képzeljétek el, hogy egyértelmű. Tudjátok, mikor ezeket a dobozkákat megfordíjátok, szokott rajta lenni egy táblázat, mennyi tejhez/vízhez mennyi pépet adjunk hozzá. (Ha itt tudtok olvasni, akkor talán az sem fog nehézséget okozni.)
És a legtöbb ilyen dobozon az is fel van tüntetve, hogy ne nagyon térjünk el az ajánlott aránytól.
200 ml-hez ír 5 evőkanálnyit. (Belemehetünk abba, hogy nem egyforma méretűek az evőkanalak sem, na mind1.)
Én 160 ml-hez raktam 4 evőkanálnyit.
Matek ha megy, akkor következtetni lehet, hogy az arány az a doboz szerinti.
De köszi mégegyszer a kimerítő, segítőkész válaszokat ;-)
Na ezzel még előrébb vagyok...
Szerintem a kérdést normálisan fogalmaztam meg, senkit nem sértve vele.
A stílusom onnantól olyan, amilyen a válaszokhoz passzol.
Gondoltam, valaki leírja, neki milyen állagú volt, vagy esetleg kitapasztalta, milyen arányban jó... De itt kár kérdezni, a kötözködés mindig előbb jön, már megfigyeltem.
Írtam, hogy most csináltam először.
De, logikus nyilván, csak nem poénból csinálok kevesebbet olyanból, amit a gyerek sose evett még, ha esélyes, hogy a szemétben landol. De igen, mivel gabona, innentől én gyümölccsel fogom adni, azt kész. De szerintem volt már itt ennél fölöslegesebb kérdés is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!