Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Adhatok almás-málnás, almás-ep...

Adhatok almás-málnás, almás-epres bébiételt?

Figyelt kérdés
Hamanek alma-málnát és alma-epret kaptunk, 4 hó van ráírva, viszont valahonnan úgy rémlik, az epret 1 év alatt nem lehet. De nem tudom, hogy csak a pépesített gyümölcsöt nem szabad, vagy az üveges bébiételt sem? Úgy gondolom, nem árulnák, ha nem lehetne, vagy legalábbis nem 4 hós megjelöléssel, de azért biztos sem vagyok, inkább megkérdezem.
2017. febr. 21. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezeknek a magjuk az allergén, ezt jó esetben kiszűrik a bébikajából. De azért én 4 hónaposan nem merném. A most 10 hónaposomnak pont ma adtam először ilyesmit (epres), de csak picikét próbaképp.
2017. febr. 21. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
A nagyon apró magjai miatt nem javasolják ezeket a gyümölcsöket csak 1-1,5 éves kor körül, mert nehéz emészteni és hasfájást okozhat. Az üveges babaételt viszont annyira lepépesítik (főleg a 4 hósat), hogy abból nem lehet "kiérezni", szóval szerintem nyugodtan kóstoltathatod.
2017. febr. 21. 13:14
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. 6 hós lassan a kisasszony, a szilvát nem szerette, azért gondoltam kipróbálunk valami más piros-gyümölcsöt. Adtam most neki 4-5 kanállal, ízlett is, de megvárom a hatását, és csak akkor kap többet, ha nem fáj a hasa tőle.
2017. febr. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!