Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Igy kevesebb folyadek jut a...

Igy kevesebb folyadek jut a szervezetebe?

Figyelt kérdés
Kisfiamnal kivaltottuk a 10orait es az uzsonnat gyumolcspepet kap keves sinlac porral es utana teat vagy vizet .. de csak par kortyot iszik amugysem hajlando a szobahomersekletu innivalot meginni csak ha megmelegitem .. amugy tapszeres .. de aggaszt hogy a ket kivaltott etetes utan nem iszik folyadekot .. vagy iszik majd ha szomjas ? amikor meg csak tapszert kapott akkor is nagy ritkan fogadta csak el a vizet vagy a teat
2017. febr. 11. 20:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Elirtam a fo kerdest ugy akartam hogy nembaj ha igy kevesebb folyadek jut a szervezetebe? *
2017. febr. 11. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A gyümölcspépek, sinlac... is részben folyadék. Azzal is számolhatsz (részben).

Ha kenyeret, kekszet... stb. enne és nem inna rá semmit, az lenne az igazi gond.

2017. febr. 11. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a szeklettel nincs gond, akkor nem baj, hogy nem iszik tobbet egyenlore
2017. febr. 11. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Amiota elkezdtuk a hozzataplalast azota 3 naponta kakil de allagra csak kicsit kemenyebb mint volt. Ez baj lehet? Elotte naponta volt szeklet
2017. febr. 11. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!