A ti 1 eves körüli babatok mindent megeszik?
Az enyem pont hust nem akart enni 2.5-3 eves koraig:) Minden mas johetett.
2017. febr. 7. 15:15
2/13 anonim válasza:
A mi kislányunk 14 hónapos és már mindent eszik amit mi!
Kifejezetten utálja már a babakaját...
Nálunk az egyik nagy kedvenc a tészta minden formában :)
2017. febr. 7. 15:18
3/13 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg a Zsömlét vagy Croissant azokkal amit szeret és hátha megszereti az ízét.
2017. febr. 7. 15:21
Nem mindent. Tésztát nem eszi illetve zöldségek közül is sok nem kell neki. Kb 1 éves kora óta nem szívesen fogadja az új dolgokat sem. Volt amit harmadszor adtam neki mire megette de volt amit még akkor se pl narancs. Gyümölcsök közül is válogat. Sajnos érzékeny pocakú és nem tudtam túl sokmindent bevezetni neki 1 éves kor előtt pl karfiol, most meg már nem eszi meg.
2017. febr. 7. 15:23
1-től 2 éves koráig mindent megevett. Olyan zöldségeket is kapott, amit én sem ettem soha (csicsóka, brokkoli stb.) 2 évesen csak tükörtojás vagy krumpli hetekig. A hajam hullott már tőle. Most 28 hónaposan relatíve normálisan eszik. Szereti a leveseket, húsokat, tésztát, kenyérféléket, savanyú tejtermékeket, gyümölcsöket, de sajnos nyers zöldséget alig eszik. Max. uborkát.
Ne aggódj, gyorsan változnak a gyerekek. Folyamatosan kínálgasd a kicsit, majd megjön a kedve a kóstolgatáshoz.
2017. febr. 7. 15:34
6/13 A kérdező kommentje:
Zsemle,kifli, croassan...ezekböl mindböl kostolgat.Par falatot eszik es kesz.Ha vajat vagy v.mit kenek a zsemlere akkor mar egyaltalan nem kell neki.es ö sem szereti az uj dolgokat.ahogy irtad, egyszerüen amitnem ismer nem is nagyon akarja megkostolni sem...Igy nem egyszerü megszerettetni vele az uj eteleket.
a lanyom meg a hust nem ette egy evesen. most 2.5 eves mist sem nagyon eszi. de pl a tojast is utalta egy evesen most meg az egyik kedvence
2017. febr. 7. 15:37
Ha a zöldséget szereti próbálkozz spenótos tésztával.
Kiflit, stanglit szereti? Vagy azt se? Ha katonákat csinálsz hogy van rajta/ mellé zöldség?
Én a sonkára egy kis házi kecsapot tettem neki az elején. Mosolygós fejet rajzoltam rá
2017. febr. 7. 15:47
9/13 A kérdező kommentje:
Katonaztunk,edessel is probalkoztam, különbözö feltettel de mind a földön landolt :(
Talan majd kesöbb megszereti? Remelem
Az én 1 éves babám is nagyon válogatós, ráadásul naponta változik az izlése, amit tegnap vígan megevett, azt ma már kiköpi. A kenyeret, péksütit pont megeszi, de őszintén szólva jobban örülnék, ha a tiedhez hasonlóan zöldséget, levest, húst szeretne enni. A vajas kenyeret pl pont nem eröltetném semmilyen korban, mert minek.
2017. febr. 7. 17:00
Kapcsolódó kérdések: