Kikakilta a sárgarépát. Várjunk még?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem a hozzátáplálást es ma újra találkoztam a pelenkàban a sárgarépa pürével. Ez mir jelent? Várjak még pár napot es probáljuk újra vagy adjam neki továbbra is pár kanállal?2017. jan. 6. 20:44
1/2 anonim válasza:
A sárgarépát nehezen emésztik a babák, nálunk is visszaköszönt a pelusban, de ettől nyugodtan adhatod. Még több ilyen étellel fogsz találkozni a hozzátáplálás során.
2/2 anonim válasza:
Ha semmi más baja nem volt tőle, akkor adhatod neki nyugodtan. Az hogy csak kijön ahogy bement az nem baj.
Én a mai napig találkozom olajos mag darabokkal, paradicsomhéjjal meg más dolgokkal is a produktumomban, nem sorolnám fel mindet mi köszön vissza időnként, oszt mégis ehetek mindent. És gyanítom ez minden felnőttnél így van. Egy rakás ételt mi sem tudunk megemészteni rendesen. Ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!