Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért utasítja el az ételt az...

Miért utasítja el az ételt az 4,5 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés
Orvos és védőnő tanácsára elkezdtük a hozzátáplálást. Először almával, de attól fájt a pocija. Úgyhogy zöldségekkel kellett folytatnunk. Krumpli, krumpli - sütőtök, krumpli - répa, krumpli - párolt alma szerdán jött volna a krumpli cékla. Ki sem nyitotta a száját. Ha mégis sikerült egy kanállal adnom belőle, undorral ette. Gondoltam, hogy egy kicsit hanyagoljuk, ezért tegnap és ma is krumpli - répa kombinációját kapja, de mindkét napon elutasította, ha elfogad 1-1 kanállal utána öklendezik. Eddig nagyon szépen evett és élvezte is! Mi történhetett? Valakivel történt hasonló?

2016. nov. 5. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Köszönöm a lepontozást régen is igy volt túl modern ez a világ mindenki csak sietbrohan mindenki maga tudja hogy neveli a gyerekék érdekes hogy régen nem volt annyi beteg gyerek mint a mai világban érdekes
2016. nov. 9. 19:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére már túl vagyunk rajta.. A kérdés kiírását követő napon már ismét nagyon szépen evett. Lassan 100 ml-t bepuszilja. Egyébként meg nem érzem, hogy korai lenne a hozzátáplálás, mert várja az ebéd időt és ha mi eszünk a férjemmel, kinézni a szánkból az ételt. Illetve 6 hónapos korra kimerülnek az anya tartalékai és sok mindent már nem kap meg kicsi..., gyerekorvos szerint! Nem egy éve praktizál, és én teljesen megbizom benne! Utolsó én nem pontoztalak le!
2016. nov. 10. 17:53
 13/13 Cuncóka válasza:
Az èn babám tápszeres 1,5hónapos kora óta. Sajnos tejfehèrje allergiás. Gyógytápszert eszik. 4hósan meglezdtem a kóstoltatást eleinte minden szèpen ment örült a kanálnak mosolygott. de az almátólfájni kezdett a hasa kakálás előtt tekergett.. Aztán már mindentöl fájt a has nyákos volt a szèklete. Legutoljára a sütőtököt adtam volna neki de sirás lett a vège. Nèha a kanalat odatettem a szájához de bezárta azt.5hósan felhagytam a hozzátáplálást. Majd 6hós lesz januárba folytatjuk. A gyerek jelez csak figyelni kell a jelzèseit! Korai volt sajnos. Azok meg akik 3hósan elkezdtèk a táplálást örüljenek neki h megy minden ok. Règen is votak beteg gyerekek de fáj a hasa szartak rá adjunk neki kömèny teát... Azèrt is üt ki a mostani felnőtteken is az allergiás reakció.
2017. jan. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!