Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miből adhatom a tejpépet?

Miből adhatom a tejpépet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Vettem ma egy Milupa tejpèpet 4hos kortól , a dobozan írja a kanalas adagolast de a cumisüveget is feltüntetni .

Ha cumisüvegből adnám neki az lenne jobb vagy a kanalas , mert még azt nagytanuljuk csak de mivel ez rengeteg vitamint tartalmaz szeretném ha minél többet tudna enni.

2016. okt. 21. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
a tejpép elég sűrű (mondjuk én Sinemilt használtam de gondolom az is hasonló) cumisból az enyém nem tudta volna meginni, én mindig kanállal etettem vele....és egynél többször ne adj neki egy nap, a Sinemilre asszem rá is van írva, hogy ne vigyük túlzásba...nagyon hízlal
2016. okt. 21. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Azert ne beszeljunk mar ugy a tejpeprol, mintha valami vitaminbomba lenne. Tudod mi van meg benne rengeteg? Cukor. Egyaltalan nem kell belole minel tobbet ennie, ez nem zoldseg vagy gyumolcs.

En soha nem adtam cumisuvegbol. Ez kivalo amugy arra, hogy gyakorolja a kanalazast, mivel, mint irtam, tele van cukorral, a legtobb gyerek szereti.

2016. okt. 21. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A tejpép állaga olyan mint a tejbegrízé. Kanállal szokás adni.
2016. okt. 21. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Kanállal add inkább. Cumisüvegből max akkor tudja megenni, ha hígabbra csinálod de akkor meg nem az igazi.
2016. okt. 21. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Kanallal, es napi egyszer.
2016. okt. 21. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!