Mennyire figyeltetek oda a glutén bevezetésének időpontjára?
Most az az ajánlás, hogy nincs ajánlás, nem sikerült ugyanis bizonyítani, hogy tényleg csökkentené az érzékenység kialakulását, ha 4 és 7 hónap között vezetik be.
Ettől függetlenül találkozott gluténnel a 7. hónap betöltése előtt.
6 hónaposan kezdtük, rá 2-3 héttel kapott 7 gabonás pépet minimális adagban.
6. hónap 2. hetében kezdtem amikor már rendesen ette a gyümipépeket. mokkáskanálnyi 7 gabonás pép kétnaponta, a hó végén már drasztikusan növelve, fél adag pép a gyümibe.
neten átbogarászva, oda jutottam, hogy 6. hónap után kell(vagy amikor már 50 gramm gyümölcspép elfogy egyszerre és mindenképp 7. hónap előtt)a milumil gabonás pépre meg rá is van írva hogy gluén bevezetésére kiváló, talán azért 7, mert 7 féle gabona is van benne, amit amúgy sem tudtam volna beszerezni.
És mégis melyik ajànlott időpontra figyeljek??? Arra amit a fiammal mondtak vagy arra amit most a lànyommal?
Nem érdekelt a vmi idióta àltal kitalàlt ajànlàs sosem. Az én gyerekem a mi csalàdunk, szerintem sokkal jobban tudom mitől lehet baja és mitől nem.
A fiam is lànyom is 6 hónaposan kapott zabpépet. Semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!