Mivel kevertétek el a kölesgolyót?
Figyelt kérdés
Sosem vettem bio dolgokat a gyerekeimnek, de már annyian mondták hogy ma vettem a dmbe. A lányom sosem szerette az ilyen dolgokat. Még a milumil tejpépet se, semmilyen ilyen babáknak való bio dolgokat. Mindig én főztem neki mindent. A kukoricadarán át a pudingon keresztül a krém túróig mindent.2016. szept. 25. 19:07
1/12 anonim válasza:
A kezemmel. Belenyúltam a zacskóba, megkevertem, a szerencséseket kihúztam és kiraktam a gyerek tányérjára. Mint a lottósorsolásnál.
2/12 A kérdező kommentje:
Ennyire tuskó módon válaszolni.
7 hónapos és nem akarom csak úgy az arcába betömni.
2016. szept. 25. 19:15
3/12 anonim válasza:
Kolesgolyo raer fel ev mulva.
4/12 anonim válasza:
Miért lenne tuskó az első? Tök normálisan írt. Honnan kellett volna tudnia, hogy mennyi idős a pulyád? A kisujjából kellett volna kiszopnia? Pfff... Kérdező, itt egyedül te vagy a tuskó.
5/12 A kérdező kommentje:
Romák kiméljetek! Ti olyan okosak vagytok! Pulya és társai..... Szókincs nulla... irástudás nulla.... Úgy látom átjött a vitatkozó ide...
2016. szept. 25. 19:39
6/12 anonim válasza:
De mivel akarod keverni? Én ilyet nem csináltam, bulátát kapott már nassolni, megfogja a kezével, aztán elszopogatja. Kölesgolyóval az a baj, hogy egyben betömi, de úgy meg túl nagy falat.
Viszont ezt a keverés dolgot nem értem akkor sem. Úgy érted, hogy pépesíteni akarod valamivel?
7/12 anonim válasza:
A lanyod nem eszi meg az effele dolgokat, de annyian mondtak, hat vettel. Kerdezd meg oket, mivel kevertek...
8/12 anonim válasza:
Kezd inkább bulátával, azt ő is meg tudja fogni ( ha már bevezetted a glutént) Ne keverd őket semmivel, szépen elolvad a szájában, ne aggódj
9/12 anonim válasza:
semmivel nem kell és nem is lehet keverni. ez a kukinak/pufinak a bio változata. megfogja és eszi. 7 hónaposnak még én se adnék, hiszen most kezdi csak az ízekkel való ismerkedést, teljesen felesleges neki a nasi. majd pár hónap múlva
10/12 anonim válasza:
Keverni? Nem értem, hogy miért kevernéd? Az a lényege, hogy ezt eheti úgy ahogy van, gyakorolható az önálló evést. De 7 hónaposan még kicsi hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!