Kiváltanék egy étkezést, de mennyit adjak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam lassan 5 hós. Mivel egyre kevesebb a tejem, illetve nagyon jóétkű baba, ezért szeretnék neki egy étkezést kiváltani. Kóstolás során minden nagyon ízlett neki, sírt, ha elfogyott. Úgy gondolom, hogy első körben almát adok neki sinlaccal, viszont nem tudom mennyit adjak. A dobozon írt mennyiség olyan soknak tűnik. Tekintve, hogy addig eszik a lelkem, míg van, nem szeretném túletetni. Mit gondoltok, 120-150 ml közötti mennyiség reális lehet?Adhaton péppel keverve, vagy csak az almát adjam?
Köszi a válaszokat!
2016. aug. 23. 07:44
1/3 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy ha megeszik 150-et, az szamit kivaltott etkezesnek. Ha a tizorait akarod kivaltani, szerintem csak az almat add, ha pedig valamelyik foetkezest akkor keverve.
2/3 anonim válasza:
Nekem is 150et mondott a védőnő :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 😊
2016. aug. 25. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!