Tudnátok segíteni az alábbi kérdésekben 9 hónapos babával kapcsolatban?
- Mit jelent a megtámasztva ültetés? Ha még magától nem ül, de az etetőszékének van egy függőleges háttámlája, akkor az megtá,masztásnak értendő? Ebbe beletehetem már vagy még nem?
- Hányszor és milyen mennyiségben kaphaz joghurtot,túrót a baba?
- Húst, halat hányszor és milyen mennyiségben kaphat egy héten?
- Ilyenkorra minden napközbeni étkezés ki van váltva nálatok?
- Ötletek reggelire, tízóraia, ebédre, uzsira, vagcsira?
-Igen, ha függőleges, de ő még magától nem ül, akkor nem ajánlott.
-Ha már bevezetted, akkor olyan mennyiségben, amennyiben elfogadja.
-Halat még nem ehet egyáltalán egy 9 hónapos. 12 hótól szerepel a táblázatban.
-Egy étkezés sincs kiváltva nálunk.
Köszönöm, utána nézek.
Igen, néztem hogy valamelyik táblázatban 1 év után szerepel a hal. Nekem a védőnőm mondta, hogy csiri hús, pulyi hús, hal. És megnéztem, van aki adja már ilyenkor van aki nem. Ez amúgy tiszta őrület. Minél jobban utána járok, annál hülyébb vagyok.
- Ha csak annyit ül az etetőszékben amíg eszik, akkor nem lesz belőle gond. Én is megkérdeztem az orvost róla, mert nekünk csak székre rögzíthető fér be a konyhába, és azt nem lehet dönteni. Azt mondták az a 2*-3* 20perc amíg eszik nem árt.
- Ha bevezetted és nincs gond akkor amennyit csak megeszik. Ma pl a lányom 2 pohárral evett meg belőle gyümivel.
- Húst napi szinten kaphat, az étel max 10%a lehet hús. Tehát egy üveg bébiételbe kb 150-20gnyi lehet a hús. Halat otthon készítve 1 éves kor után. Bébiételben van 8 hós kortól adható tengeri halas, azt adhatod egy éves kor elött.
- Kinek hogy. Mennyire jó evő a babája. Alányom zabagép. Tízórai, ebéd, uzsi kiváltva
Bocsi de elöbb elküldte véletlenül a teló, itt a vége.
- tehát kiválltva 3 étkezés. Étkezésenként 180-220got eszik meg.
- reggeli - vacsi anyatej vagy tápszer
tízórai - gyümölcs, gyümölcs joghurttal vagy müzlivel
ebéd főzelék husival (itt attól is függ mit vezettél már be, pl a lányom szereti a paradicsomos krumplit édeskrumpliból készítve, a cukkinit, a borsót brokkolival, emellett én minden főzelékbe teszek neki húst. Az alap pedig mindig krumpli vagy rizs)
Ja és 9 hós lesz holnap a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!