Párom a 8 hetes babánk száját bekente epres joghurttal,
lehet belőle baj?
Nem írtad el? 8 hetes, vagy 8 hónapos?
2016. máj. 9. 13:28
2/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam el, nem értem mi ütött bele, nagyon jól tudja hogy 6 hónapos kortól van hozzátáplálás és hogy nem ehetek epret mivel szoptatok...
idióta egy poén. nyugodtan megmondhatod neki, hogy mikor valakit allergia vizsgálatra visznek, az éppen így zajlik hogy bekenik mogyoróval meg ezzel azzal a száját meg kóstoltatják vele és nézik mi üti ki...szóval baromira nem kellene ezzel szórakoznia, mert az eper pl nem kicsit allergizál, mondjuk szerintem a bolti joghurt nem sok igazi epret látott, de akkor is ott van a savanyított tej, töménytelen cukor, stb, semmi szüksége ilyesmire.
2016. máj. 9. 13:33
mikor én voltam pici, a hozzátáplálás még lazább volt, pár hónaposan kaptam epret. Nos, azóta is allergiás vagyok az eperre, de alig bírom megállni, hogy egyek.:/
Szerintem nem ezzel az egy esettel van baj, hanem majd azzal lesz, mikor a férjed kitalálja, hogy konnektorba fémrugót dugni NAGYON nagy poén lesz. Hátha azt is majd megmutatja a gyereknek! Szerinted ha meg akarja majd vele kóstoltatni a szabadság ízét, ledobja a 10.-ről?
2016. máj. 9. 13:37
5/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem sem, főleg, hogy le is nyalta egy kicsit. Azonnal letörültem a száját mikor észrevettem. Eltelt már 20 perc, remélem nem lesz gond. :(
Nyugi, nem lesz baja, ennyi idő után.
Viszont mindenképp tisztázd a "kedves" apjával, hogy nem egy műanyagbabáról van szó, akivel szórakozhat, hanem egy pici élettel, aki ha allergiás, akkor marhára nem jó ha kenegeti a száját. Tényleg jó poén, hány éves? 12? Aztán később tényleg, milyen dolgai lesznek? Veszélyezteti majd a gyereket a h-lyeségeivel, vagy mi?
:S
2016. máj. 9. 14:36
Gratulálok a kedves párodhoz! Jó --- buta! Hogy jutott eszébe? Mégis mit gondolt? (Az én lànyomnak az epres nurofentől lettek kiütései, bàr annak magàhoz a gyümölcshöz nincs sok köze..) Ne szórakozzon egy kisbabàval! Majd mikor el lehet kezdeni a hozzàtàplálást akkor legyen ilyen aktív! Akkor is ésszel persze
2016. máj. 9. 14:48
Az epres joghurt sok epret nem latott, max eper aromat.
Ha rendes eper gyumolcs lett volna, az allergizal , borkiutest okoz.
Nem okoz eletveszelyes anafilaxias sokkot mint pl a mogyoro okozhat.
Ugyhogy ne aggodj!
A ferjed meg nem nornalis...
2016. máj. 9. 15:06
Mondd meg a párodnak, hogy ez nem vicc! A tejtermék, és az eper meg pláne. Ha valakinek a szervezetét túl hamar leterhelik, akkor nem jól fejlődik ki a bélflórája, és akár egy életen át súlyos allergiája lehet. Ennyitől még nem lesz baja, ne izgulj, de kérdezd meg a párod, hogy vállalja-e a felelősséget, ha súlyos allergia jelentkezik majd a gyereknél később?
2016. máj. 9. 15:24
Gratulálok a kedves párodhoz! Jó --- buta! Hogy jutott eszébe? Mégis mit gondolt? (Az én lànyomnak az epres nurofentől lettek kiütései, bàr annak magàhoz a gyümölcshöz nincs sok köze..) Ne szórakozzon egy kisbabàval! Majd mikor el lehet kezdeni a hozzàtàplálást akkor legyen ilyen aktív! Akkor is ésszel persze
2016. máj. 9. 16:06
Kapcsolódó kérdések: