Hova tűnt a hipp jó éjszakát termékcsalád? A zab-almásat lehet vhol kapni?
Azért szerintem annyira nem katasztrófális a helyzet,hogy külföldről kelljen behozatni,nem egy életmentő gyógyszer ez :D
Amúgy igen,készítsd el te.Az én lányom imádja a zabkását,én úgy szoktam,hogy sima zabot vízben (de lehet sima tejben,kókusztejben,rizstejben,mandulatejben is ) megfőzök,mikor jó puha bele almát reszelek.De mehet bele csipetnyi fahéj,úgy is Isteni,vagy ha már nagyobb a gyerek akkor kicsi méz,cukor,mogyoró,rengeteg recept van a neten nagyon jól lehet őket variálni és nincs benne semmi car mű dolog,hanem az amit te raksz bele.
Köszi. Igen szoktam én is csinàlni anno a fiamnak, ez meg az uti cucc illetve a ritka gyors vacsi volt. Egyébként ez bio kaja.
De csak érdekességként leìrom a hivatalos vàlaszt:
A hipp cég magyarorszàgi leànyvàllalata ezt nem forgalmazza csak a jó éjszakàt üveges termékeit. Viszont a müller tart ilyet mert ők nem magyarorszàgról szerzik be a hipp termékeket,hanem az anyacégtől. A hipp kb a termékeinek negyede kapható nàlunk( szerintem a vacak és dràga része).
Tehàt a müllerben elviekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!