Tejpép, mikor, hogyan?
nekem az a véleményem róla, hogy a legjobb mind az egészségének, mind a földnek, mind a pénztárcádnak, ha természetes élelmiszereket fogyaszt. ezért én uzsonnára is gyümölcsöt adok neki zabbal, joghurttal vagy olykor házi készítésű kekszet, ilyesmit.
A tápszerrel már ugye meg van neki a szükséges tejmennyiség, tehát ebből a szempontból sem indokolt a tejpép.
Viszont tény, hogy kényelmes, ezért volt rá példa hogy én is adtam, nem tejpépet, hanem Sinlacot, mert felírta a gyerekorvosunk hogy jobban hízzon (az nem tejalapú de hasonló módon kell elkészíteni), de sosem magában adtam hanem gyümölccsel keverve.
Tudod én úgy vagyok valahogy vele, hogy amiért nem eszem zacskós krumplipürét, instant teát, instat levest, ugyanazért nem adok neki tejpépet, független attól hogy itt nyilván jobban odafigyelnek az összetételre. Attól még mű. A vitamint meg úgyis megkapja a tápszerből a kisbabád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!