Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen tejpépek vannak,...

Milyen tejpépek vannak, amelyek NEM anyatej alapúak?

Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
A Milumilek is azok? 3+3-as vagy 7gabonás? Szerintem ezek nem anyatej alapúak.
2016. febr. 9. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert van olyan, ami anyatej alapú? Most megleptél, mert én ilyet még nem láttam.
2016. febr. 9. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem anyatejalapú.
2016. febr. 9. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul írtam ki a kérdést! Melyik az a tejpép, ami nem anyatej kiegészítő tápszer alapú? Amiben nincsen tápszer?
2016. febr. 9. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
De akkor mi legyen benne? Tejpép, tehát kell bele tej és valami gabona, amitől pépes lesz. Anyatejből nem csinálnak élelmiszert, így marad a tehéntej.
2016. febr. 9. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
A tápszer tejsavó fehérje. Kondizók is esznek ilyen fehérjéket. A tejpor állati fehérjéből van.
2016. febr. 10. 00:40
 7/10 anonim ***** válasza:
TEJpep ezert van benne TEJ :)
2016. febr. 10. 00:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Van antiallergén, HA tejpép, ha erre gondolsz. Már nem emlékszem, hogy melyik cég gyártja.
2016. febr. 10. 09:04
 9/10 anonim ***** válasza:

A Google elég sok találatot kihozott arra, hogy "tejmentes pép babáknak" :)

Nekem tejallergiás volt a fiam, ezért Sinlac-ot ajánlottak neki, de azt nem szerette, viszont ezt a Humana pépet igen: [link]

2016. febr. 10. 10:26
 10/10 anonim ***** válasza:
a Humananak van almása és gabonása. illetve a Nestlének van csokisa (nagyon szeretik a gyerekeim). de azt eddig csak müllerben láttam
2016. febr. 10. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!