Tejpép kérdések? Aki ad a babónak segítsen!
Figyelt kérdés
Tejpépet ugyan úgy be kell vezetni mint barmi mást? Először keveset majd pàr nap alatt teljes adag? Mikor szoktárok adni, délutan, este? 4 hósak, tápszeresek vagyunk, most fogjuk a hozzátáplálást is kezdeni. Én estére gondoltam a tejpépet. Köszönöm előre, aki segít!! :)2015. nov. 9. 16:23
1/3 anonim válasza:
elvileg uzsonnára jobb adni ilyesmiket(később a tejbegríz, tejberizs, vagy egyéb tejtermékek, nat. hoghurt, kefír, stb)
de én tízóraira szoktam, gyümölcsöt mixelek bele neki pluszba(nálunk a bőséges ebéd miatt az uzsonna kimarad)
babám elsőre megette, szóval nem kell kanálnyi mennyiséggel kezdeni szerintem, lehet nyugodtan több is, amúgy is rá van írva a dobozra, hány hósaknak javasolt
2/3 anonim válasza:
Én 2-3 nap alatt vezettem be nekik. A lényeg, hogy először ne este add, hanem inkább délelőtt. Mindhárom gyerekemnek akkor kezdtem adni, mikor 5-6 hónaposan éjszaka kezdtek megint sokszor ébredni, az esti utolsó evésre kaptak tejpépet (1 éves koruk után tejbegrízt), és onnantól megint nagyon jól aludtak.
3/3 anonim válasza:
Én uzsonnára adtam mindig. Elsőre 1/2 adagot, másnap már normálisat.
Ez olyan, mint a tápszer. Nem kell bevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!