Mennyit kellene innia egy 7,5 hónapos babának?
Nekem az vált be, hogy kb fél éves korában a kezébe adtam a vizes cumisüveget. Eleinte elejtette, magára ejtette, kifolyt a víz, stb, aztán belejött.
Direkt itatni már nem is lehet, a cumisüveg elérhető helyen van és önkiszolgáló üzemmódban iszik. Mi csak arra figyelünk, hogy mindig újratöltsük és cserélgessük az üveget.
De a folyadékigény is nagyon eltérő, már gyerekeknél is. Van, aki egy évesen megiszik egy liter vizet, míg más napi 2 decivel is remekül elvan.
Kedves kettes hozzászóló. Már akinek anyatejes a babája, vagy van teje. Nekem 7,5 hónaposan szokott le egyik napról a másikra, szóval pótolni kellett vmivel, mert tápszert nem volt hajlandó elfogadni, se cumisüveget.
Babafüggő a mennyiség. Én eleinte óránként adtam az itatópoharat a szájához, aztán ha nem akart inni, akkor ellökte a kezem. Félrenyel az elején, de bele fog szokni, ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!