Sok volt ez a gluten egyszerre?
Figyelt kérdés
7 honapos lanyommal ma voltunk dokinal kemeny szeklet miatt, egy hete kezdtuk bevezetni a glutent tartalmazo gaponapelyhet. Egy kiskanallal keztuk, a vegen tegnap mar 1 evokanalnyit kapott a gyumolcsebe. Ma az orvos azt mondta, hogy adhatunk neki rendes adagot (6 evokanal gabonapehely + 120ml viz + 100g gyumolcs). Adtam is neki nemreg, es eves kozben elkezdett sirni, pukizni, es a beleit is hallani lehetett ahogy mukodik. Letettem a kisagyaba es elaludt, pedig elotte egy orat szunyokalt. Kb 3/4-et ette meg a gabonapelyhekbol. Lehetseges, hogy rosszat tettem azzal, hogy hirtelen ennyit adtam neki? Nagyon aggodom most, nehogy allergias legyen ra.2015. szept. 22. 17:43
11/12 anonim válasza:
szerintem próbálj kevesebbet adni és mint írtam, inkább zabot...ha akkor javul a széklete, akkor nem szabad annyi glutént adni, kifogja nőni hamar, ha nincs allergiája, ugyanis a hozzátáplálás elején gyakori az új dolgok miatt a székrekedés. Egy részét hamar kinövik, a valódi allergia két éves kortól mutatható ki. De talán jövő hónapba már úgy fogja falni a kiflit mint aki ezt rágcsálta az anyaméhbe..szóval ne aggódj, de most vegyél vissza belőle.
12/12 A kérdező kommentje:
Rendben, olyan ideges vagyok, hogy jeghidegek a kezeim... A holnapi napot lehet kihagyom, es utana folytassuk lassu tempoval. En mar azt olvasgatom neten, hogy hogyan lehet eszre venni, ha egy kisbaba allergias a glutenre... Koszi a segitseget!
2015. szept. 22. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!