Hasfájás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Babucikánk már 5hónapos és 14napos.

5hétig volt tejem (rengeteg), aztán egyik naprol a másikra semmi. Azota tápszert kap. Végig hasfájós volt, volt egy honap, hogy azt hittük minden rendben, de ujra kezdődött. A tápszert próbáltuk forralt vízzel; babavízzel, ártézi vizzel és semmi sem volt jó.

Elkezdtük 4hónaposan a hozzátáplálást, annyira szereti és olyan jó izűen eszi, viszont utánna a borzasztó hasfájás. Már nem tudom mit kellene, de ha csak tápszert és mecsek baby teát adok neki akkor is nagyon fáj neki.

Segitsetek légyszives!!!!?

2015. szept. 2. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:
a hasfájás legtöbbször a bélrendszer,gyomor éretlenségem iatt van,sokszor nehéz még nekik a laktóz lebontás is. ez a klasszikus hasfájás,amire szokták mondani,hogy 3-4 hónaposan kinővik. na nekünk nem nőtte ki, 7 hónaposan vittük magánorvoshoz,ott derült ki,hogy tejfehérje allergiás. csak azért hozom fel,mert azt írtad mindig is fájt a hasa,meg már 5 hónapos. tejszármazék szinte mindenbe van, anyatejbe is átmegy,tápszert se gondolom pregomint,peptit eszik,és sok bébiételben is van. azt tudom mondani, lehet nem erről van szó,de én megpróbálnám a 2 hetes diétát,mindent mellőzől amiben van tej,tejpor,tejsavó,savó, nyíomokban tej, vagy tartalmazhat tejet, ha 2 hét alatt megszűnik a hasfájás,utána visszaterheled. olyan kajákban is van,amire nem is gondolnál pl. sertészsír,delikát,péksütemények stb ha megpróbálod írj ha kell segítség :-) a mecsek tea pedig nem jó,mert a benne levő édeskömény átmozgatja a beleket,van mikor még rosszabb lesz tőle,inkább espumisant adj
2015. szept. 2. 13:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Kőszönöm a választ. Diéta alatt mire gondolsz? Az espumisan nagyon felpuffasztotta és mégjobban görcsölt.

Édeskömény tea sem vált be, illetve a bio gaia csepp sem. Próbáltuk hashajtos kupot, az sem volt a legjobb. Kamilla tea sem. Szóval kifogytam.

2015. szept. 2. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
a diéta alatt azt,hogy két hétig kerüld amiket írtam. nézz utána neten miben van tejfehérje,ha nem érted írok részletesebb listát is. elég nehéz,de azért javasoltam mert ha nem erről van szó,ne dobk ki az abalakon a magán orvos díját mert a gyerek gaszro kb a legdrágább terület
2015. szept. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!