Segítséget kérek, a védőnőmet nem érem el. 5 és fél hónapos kisfiam pár napja nappal egyáltalán nem hajlandó szopizni. Ordít ha cicivel kínálom, próbáltam cumisüvegből adni neki a tejet, de nem issza úgysem, ellenben a teát megissza. Egy hónapja adok neki gyümölcsöket is, újabban babapiskótát keverek bele, ha már a tejet nem itta. Ma azt csináltam hogy anyatejbe áztattam babapiskótát, így hajlandó volt enni. Este fürdés után viszont rákap a cicire, és éjjel is szopizik, de reggeltől mintha elvágták volna. A gondom az, hogy fogalmam sincs hogy milyen időközönként, és hogyan etessem ilyenkor, amikor nem kéri a cicit. Várom a tanácsaitokat, előre is köszönöm!
Mivel szüksége van a tejalapú táplálékra, így napközben vagy tápszert, vagy tejpépet adj még neki.
De én babapiskótát sem adnék még neki, eleve a glutént 6 hós kortól ajánlott bevezetni, de a tojást csak 10-12 hónaposan. Vagy tojásmentes a babapiskóta?
Létezik a Detkinek tojásmentes keksze, inkább azzal próbálkozz, ha a glutént bevezetted már.
2015. aug. 12. 14:33
2/6 anonim válasza:
Én beszélnék egy laktációs tanácsadóval, nekem ez szopisztrájknak tűnik, ami egyszer véget ér :)
Szopási sztrájkra én is gondoltam, azt hiszem ez jobban meg fog viselni engem mint a fiamat. Egyébként mindent szívesen megeszik, amivel megkínálom. Csak épp a cicimből nem kér...:-(
2015. aug. 12. 15:22
4/6 anonim válasza:
Bemész egy patikába tápszerért, ott kérdeznek egy-két dolgot majd a gyerekről, és ajánlanak megfelelőt.
2015. aug. 12. 15:59
5/6 anonim válasza:
Sem a babapiskota, sem a keksz nem megfelelo a piciknek, az osszetevoik listajaban annyi nem nekik valo hozzavalo van, hogy elkepeszto.
A dm-ben szoktam vásárolni, akkor majd ott körülnézek. A babapiskótát a védőnő ajánlotta még anno, hogy gyümölccsel keverjem...meg anno sztem mi is ezen nőttünk fel. Köszönöm a segítséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!