Csomp02 kérdése:
Hogyan szoktassam rá két elkényeztetett gyereket más ételre is?
Figyelt kérdés
Üdv minden olvasónak pár nappal ezelőtt kaptam egy munkát egy rokon családnál (egy jó gazdag rokonnál :D) mint szakács és gyerekekkel foglalkozó mivel a szülők elmentek egy hónapos nyaralásra.Két fiú testvér van a háznál eléggé elvannak kényeztetve és ezért kevés ételt esznek meg bármit próbálok csak sült krumpli és mirelitt hús szeretném valahogy máshoz is hozzá szoktatni őket pl :tegnap hússal töltött palacsinta volt sajtszósszal és joghurtos szósszal de azt mondták idézem: "Huzzá krumplit csinálni me' elmondom apának csóró gec*". Annyira nem ütött kövön mert a szobalány már elmondott mindet ki milyen és hogyan viselkedik ebben a családban.Elmondtam a szülőknek,hogy csak eszt esznek és azt mondják,hogy ez nem jó és oldjam meg sürgősen mert kevesebbet kapok Szóval ti ezt hogyan szoktatnátok rájuk ?2015. aug. 4. 10:15
2/7 anonim válasza:
Én azt gondolom következetesség. 2-3 nap múlva elég éhesek lesznek, hogy bármit megegyenek.
Mennyi idősek?
3/7 anonim válasza:
Szobalány és szakács, mint valami argentin sorozatban, elég hihetetlennek tűnik a kerettörténet.
Főzd azt, amit gondolsz, ha elmondják apukának, akkor mi van? Nem a szülők mondták, hogy készíts mást krumplin és mirelit húson kívül?
Arra még kíváncsi lennék, hogy jut eszébe valakinek ilyen kacifántos történetet kitalálni, ha kamu kérdést akar kiírni.....
4/7 anonim válasza:
Közöld velük, hogy apuci és anyuci azt üzente, ezt kell enniük.
5/7 anonim válasza:
Bár én is nehezen hiszem el a sztorit, ha mégis igaz, akkor az a véleményem, hogy nem a te dolgod megnevni őket, nem a szülőjük vagy, hanem egy fizetett alkalmazott. Azt nem vagy köteles eltűrni, hogy sértegessenek, de ha a szüleik engedik nekik a válogatást, azt nem dolgod megváltoztatni. Főzz nekik olyat, amit szeretnek, ezért fizetnek.
6/7 anonim válasza:
Eszel - nem eszel, nem kapsz mást. (persze ha a szülők is partnerek a dologban)
7/7 A kérdező kommentje:
Sok kamu kérdésvan gyk-n igazából ha kűlső emberlenék sem hinném el :) egyébként 12 éves a kisebbik meg 9 .
2015. aug. 4. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!