Tápszeres a babám. Egy étkezést már kiváltottuk a tízórait. Hogyan tovább? Ebéd vagy uzsi?
Én így csináltam ppont.
Tízóraira a bevezetések, hogy ne éjjel derüljön ki, ha baja van (egyszer volt ilyen csak: akkor behányt éjjel az uzsonnára kapott lecsótól, de az már 11 hónap körül volt és a hagyma nem tetszett a gyomrának)
Ebéd a második kiváltás, akkor jöttek a krumplis, rizses, durum tésztás ételek sorban attól függően mit akartam bevezetni. Pl. krumplival répát, zöldségeket, fél üveg bébiételeket főtt krumplihozkeverbe, rizs cékla, rizs husi stb.
Uzsonna lett 3. ra kiváltva és általában úgy kapta, hogy délelőtta gyümölcsöt, ebédre az ebédnek valókat (szénhidrát, fehérje) uzsonna pedig a kiflis, kenyeres ételek, amikr már jöhetett pl a joghurt kifli 7 hó körül.
Most is így lesz (még nem tartunk ott a 2. gyerekkel), hogy délelőtt kapja a gyümiket majd, amiket már eszik és ebédre lesznek sorra bevezetve mellé a zöldségek. Egy nap csak egyszer kap újat, azt azért betartottam korábban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!