Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen evőeszközöket használto...

Milyen evőeszközöket használtok? Ha a DM-es Babylove-os kanalak, BPA mentesek, akkor miért deformálódik kifőzésnél, tescos "óccsó" meg nem?! Ill a melaminból készült tányérok, poharak "mérgezők", mint BPA-sok?

Figyelt kérdés

nekem kiesik a tesco, nem tudok ott vásárolni, legutóbb egy üvegért kigyalogoltam vagy egy órát, át a hídon, a kicsivel és erre pont akkorra kifogyott az termék, amit akartam. megfogadtam, többet se jövök.

hosszú idők óta használom a tesco régen vett babakanalait, szerettem volna frissíteni a készletet, DM-es babylove-osan áll 100% bpa free, meg egyéb kiemelt reklámszövegek, hogy hű de jó. első kifőzés, egy pillanat, és már "kunkorodik" is a kanál...felháborító!!

akkor mégsem "bpa free"???

plusz nem tudom milyen tányérokat, poharat vegyek, mert ugye az üveg törik, ill a pohár a fogához koccan, de nem akarom hogy meleg étel, ital hatására, mint a bpa-nál kiválljon valami az ételébe, italába

ez pl melamin

[link]

(ha valaki nem tartja fontosnak az evőeszköz anyagát, most pont nem tudok érdemben vele foglalkozni, jelenleg ezen kattogok napok óta. szeretném tanítani önállóan enni, inni(mindjárt bölcsi!)kapott melamin cuccokat ajándékba, nem szívesen fogom be, így, hogy "gyanús"/-an olcsó)

2015. júl. 11. 18:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy velem gondolkodtatok
2015. júl. 12. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. De elárulnád hogy miért akarod a lassan bölcsis korú gyerekednek kifőzni az evőeszközét?
2015. júl. 13. 15:58
 13/17 A kérdező kommentje:

nem naponta főzöm a dolgait, de első használat előtt mindenképp, mert peciel jártam már úgy cumisüveggel, hogy kifőzésnél gépolaj, vagy hasonló szagú volt, és nem jött ki belőle, meg amikkel együtt főztem, az is átvette a szagot.

plusz valahol írják 1-2 havonta amúgy is cerélni kell az üvegeket.

még a tápzert, vizet cumisüvegből issza, olyan hetente, v kéthetente főzöm át és akkor már mellé dobom a kanalait is, amik amúgyis, mivel puha anyag, néha ráharap és így karcos a felülete, és a karcolásokban is megbújhat ez- az, főleg, mivel sok a tejes étkezése, zerintem nem árt néha főzni rajtuk, hamár úgy is főzök.

2015. júl. 13. 16:22
 14/17 anonim ***** válasza:
A kifőzéssel az a problémám, hogy a most 5 hónapos lányom mindent a szájába vesz, minden játékot, amiket ki sem lehet főzni. Még sincs baja eddig. Szóval nem gondolom, hogy az evőeszközt ki kellene főzni. Szobatársamnak a kórházban bimbóvédőre volt szüksége az újszülött szopiztatásához. Bejött a csecsemős aki kifőzte neki első használat előtt a bimbóvédőt, és azt mondta neki, hogy nem kell többet kifőzni, elég ha jó forró vízben mossa el. Ezek után szerintem nincs szükség az evőeszköz kifőzésére.
2015. júl. 15. 13:12
 15/17 anonim ***** válasza:
ja és amúgy első gyerekemnél én is ilyeneken kattogtam mint te, ez így normális. :-) Másodiknál már nem fogsz. Harmadiknál pedig a kutya nyalja le a cumit. :D
2015. júl. 15. 13:13
 16/17 anonim ***** válasza:
No még valami, az elsőnél én is bpa mentes mindent vettem, ezeket használom a picinél most is, cumisüveget dehogy cseréltem, cserélem 2 havonta, új cuclit kapott bele és kész.
2015. júl. 15. 13:14
 17/17 anonim ***** válasza:

A sok b.dös gyökér lepontoz, mert valaki fém kanalat használ.

Üzenem ezeknek, hogy nem attól lesz normális a kölyköd, mert műanyag kanalat használsz.

2015. júl. 15. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!