10 hónap körüli babátok mit és hányszor eszik egy nap, leírnátok?
Igen, utazasokon en is uvegeset vagyok kenytelen adni az enyemeknek. Nyilvan kis mennyisegben nem fog artani.
A babaknak amugy teljesen mas az izvilaguk. A kislanyom pl. nem nagyon szereti azokat az eteleket, amiknek eros izuk van. Meg rosszabb hangulataban is ezeket a kombinaciokat tuti megeszi (turmixolva persze):
1. csirkehus, krumpli, alma osszefozve, turmixolva
2. csirkehus, barnarizs, oszibarack (a barnarizst jo sokaig kell fozni, h puha legyen)
3. sutotok pure
Nagyon szereti pl a halat is (amin csodalkoztam, m elegge halszagu volt az etel): lazac, repa, kis mirelit zoldborso osszefozve, turmixolva.
Esetleg probald ki vmelyik kombot, hatha bejon Nektek is. a jatekot pedig mindenkepp javaslom. Az enyem sokszor elvan a cumisuveg tetejevel is :)
Érdekes, hogy az ilyen gyümölcsös kombinációkat eddig nem nagyon adtam neki, abból kiindulva, hogy úgyis minden nap eszik gyümölcsöt tizóraira, de most beveszem a repertoárba. :)
Nálunk az üveges gesztenye, a bolognai illetve a spenót-krumpli-husi kombó a mindig adható kategória. :) Meg a sütőtök is, most csak üvegesben lehetséges. Van itthon halas cuccunk, majd megkóstoltatom vele.
Kaptam rizskorongot, almás-áfonyás (csak levettem egyet, és itthon néztem milyen izű, de kipróbálásra jó lesz :)),
még nem kóstoltuk. :)
Közben lázas lett a kislányom, nem nagyon evett, illetve csak kevés dolgot volt hajlandó, még az orvoshoz is kivittem tegnap, hogy ne menjünk igy neki a hétvégének. 39 fokos láza volt még napközben is. A kiflit macisajttal igy is tuszkolta befelé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!