Mikor valtottad ki az uzsonnat es mivel?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 11:50
1/2 anonim válasza:
7 hónaposan gyümölccsel. de a kérdés nem jó,konkrétabban kellett volna kérdezni,nem mindegy tápszeres-e,szoptatott-e,mikor kezdték a hozzátáplást,az ebéd kiváltást. jobban válaszolva szoptatott,6 hónapos kora előtt 1 héttel kezdtem a hozzátáplálást,akkor még anyatejes gabonapéppel. ebédet hat és fél hónaposan váltottam ki,uzsonnát olyan 7, 7és fél hónaposan. nála gyorsan haladt,csak úgy falt mindent,és plusszba nincs már olyan sok tejem ezért lett kiváltva. ha lett volna elég,elhúztam volna 8 hónapos koráig. ha viszont tápszeres lett volna,előbb kiváltogatom szerintem ezeket. te adhatsz neki tejpépet is, én azért gyümölcsöt adok mert tejallergisás. néha kap gabonapépet,vagy rizzsel dúsítom a gyümölcsöt,mert nem laktatja már sokáig.
2/2 anonim válasza:
kiváltottuk az ebédet, egy pár napjára az uzsit. gyümölcspépet szoktam neki adni kekszel, vagy kis szalámis katonákat mikor már nagyobb volt. de volt egy időben hogy akkor is igényelte a főtt ételt. akkor főztem neki valamit, mindig mást mint ami az ebéd volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!