Egyik napról a másikra nem eszi meg a főzeléket/pépet a babám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem bírom etetni, mindig prüszköl, pedig előtte mindent megevett és nem volt semmi gond.2015. máj. 17. 14:55
1/4 anonim válasza:
Nekem is pont most volt egy ilyen időszak, kb. bő egy hétig, és utána újra megette. Rá egy hétre pedig kijött egy foga, úgyhogy én úgy gondoltam ezzel lehetett összefüggésben. Addig próbálgattam, néha megette helyette a tápszert, a gyümölcspépet, vagy gabonapépet gyümölccsel...
Mennyi idős a babád?
2/4 A kérdező kommentje:
6 és fél hós, már két foga kint van, eddig nem is okozott problémát a fogzás. Nagyon jó evő baba és most pedig semmi kanalas nem kell neki. :(
2015. máj. 17. 15:05
3/4 anonim válasza:
ugyanez van nalunk is a 10 hosommal (nincs foga..) eddig naponta 3*200 miliket evett, most 3*50 miliket es azert is konyorogni kell. es ez megy két hete. jovo heten viszem dokihoz.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Na, nekünk az alsó 2 fog kint volt különösebb gond nélkül. Ez a főzelékes probléma a felső fog kijövetelekor volt.
Ez az csak én tapasztalatom, és nem jelent semmit, úgyhogy ha gondolod inkább beszélj a védőnőtökkel vagy az orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!