Botmixer vagy turmixgép?

Figyelt kérdés

Ami fontos: Könnyen tisztítható legyen, mosogató gépben mosható legyen, rendesen pépesre csinálja, képes legyen egy darab valamit is össze pépesíteni, strapabíró legyen, ne legyen nagyon hangos.

A hozzátáplálás elején mindenből először csak egy dolgot pépesít az ember mert annál többet úgy sem eszik meg a gyerek. 2 éve vettem botmixert amihez adtak aprító edényt de csak 2 hónapig bírta. Kettő terméket is kinéztem aminek a nevét majd később leírom. És a 2 éve vásárolt termék nevét is majd leírom

2015. máj. 12. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
botmixer
2015. máj. 12. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindkettőt használom felváltva. Ami fontos, hogy fémből legyen a botmixer feje, mert a forró kajába nem túl jó műanyagot tenni.
2015. máj. 12. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Én véletlenül eltörtem az aprítómat - botmixer még annyira sem vált be - vettem egy avent mini blendert. Összehasonlíthatatlanul jobb.
2015. máj. 12. 21:40
 14/15 A kérdező kommentje:
Amit kinéztem az az aventes pároló aprító de sok rosszat olvastam róla ugyan ez a helyzet a teleshopossal ezért ezt is hanyagolom. Philips HR 1611 vettük 2 éve de tönkre ment az aprító edényben a fogaskerék. A párom azt mondta hogy botmixert biztos nem veszünk megint a fogaskerekek miatt. Utolsó hozzászóló utána néztem és tetszik az avent mini blender
2015. máj. 12. 23:36
 15/15 anonim ***** válasza:

nekem egy "csöves" orion 3 az egyben gépem van, aprító/daráló, botmixer, habverő. idestova 6 éve használom, és tökéletesen bevált mindenre.

nem mindig a drága a jó. :)

2015. máj. 13. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!