Etetőhaloba mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 15:17
1/9 anonim válasza:
erről most csak és kizárólag a horgászatra tudok asszociálni :D mi a fene az az etetőháló??
2/9 anonim válasza:
Elvileg gyümölcsöket. Nyilván olyat érdemes, ami leves, puha, hogy ki tudja szopogatni belőle. magánvéleményem, bár tudom, nem kérdezted, hogy totál felesleges.
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolok ... Szilikonos Etetőhalora gondoltam . Gyerekeknek ....
2015. ápr. 13. 15:37
4/9 sandrachnologic válasza:
Dinnyét raktak bele ismerősök, mert kemeny volt es rágni nem tudta, de igy a levet kiszivta belole a fiuk. Mi nem használtunk.
5/9 anonim válasza:
Én almaszeletet tettem bele a fiamnak...
(Amúgy nekem nem jött be ez a hálós téma )
6/9 anonim válasza:
Ha jol emlékszem eperrel reklámozzák de mire azt lehet adni bőven tud rágni :) mennyi idős? Én amig még nem tudott rendesen rágni nagy darabokban adtam neki a banánt, almát, körtét és leszopogatott belőle egy keveset. Volt olyan hogy nagyobb darabot harapott le és öklendezett de őszintén valahogy meg kell tanulnia hogy hogyan kell rágni és megfelelő darabot leharapno a kajából. De ez csak az én véleményem.
7/9 anonim válasza:
bocsi,hogy belekérdezek,de minek ez??van értelme?ha nincs még foga,akkor pici-és még sok mindent nem ehet,ha meg már nagyobb,akkor gyakorolnia kell a rágást-nem??
8/9 anonim válasza:
2. vagyok. De, igazad van, ezért írtam én is, hogy felesleges.
9/9 anonim válasza:
köszi a megerősitést-akkor ez is egy, a többi "fontos" dolgokból,kismamáknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!