Melyik puffaszt?
Figyelt kérdés
9 hónapos gyermekem kétszer kapott ugyanbból a kajából (tökfőzelék kaporral, krumplival sűrítve). borzalmasan felpuffadt, nagyon sokat sír, pedig sose volt hasfájós, soha nem volt baja a hasának... melyik összetevőt kerüljem?2015. márc. 31. 17:15
1/1 anonim válasza:
nem mindegy milyen tök, vagy esetleg miket raktál még bele
én ált üvegeset veszek abban azt hiszem főzőtök van, imádja, semm baja tőle (kb 8 hótól kapja)
a puffasztók amúgy a K betűsek általában ennek az első főzőlevét le kell önteni, mert abba főnek ki a puffasztó anyagok)
karalábé
kelkáposzta
kelbimbó
sima káposzta (ezt csak 10-11 hótól lehet)
karfiol
paradicsom, paprikát csak 1 évtől adni
valamint soha ne legyen importál a tök, burgony, semmi
annak nagyon magas a nitráttartalma, rendkívül mérgező, a legsúlyosabb lehet a követkzménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!