Csak én küzdök a hozzátáplálással? Csak nekem nem megy? Nem partner a lányom, türelmetlen vagyok? Vagy rossz evő lesz?
Jelen...
6 hónapos a lányom.
5 hónaposan kezdtük mi is (mivel tápszeres baba), de teljesen elutasító volt. Egyszerűen nem nyitotta ki a száját, a kanalat ha sikerült valahogy belenyomni, akkor a pűrét kitolta a nyelvével...
Na aztán vártunk 1 hónapot és most 2 napja kezdtük újra. Most nagyon ügyes, nyitja a száját, 95%-ban le is nyeli a falatot.
Amúgy meg a tápszer dolog is így van nálunk is... Első 1-3 hónapban 120-150-et evett, most jó ha megeszik 60-at... Közben tekereg, elfordítja a fejét, szóval küzdeni kell a 60 ml-ért is. Este lefekvés előtt simán megeszi a 180-at, de nap közben nem. :((((
Amúgy nincs baj a súlyával, 67 cm és 7400 g.
A 100 g amit írsz az nem rossz egyébként. De ha annyira nehezen megy, lehet szünetet kéne tartani nála is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!