Nektek is 1 év mire bekanalazzátok a tejpépet?
Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 15:54
1/12 anonim válasza:
Hát, nem egy év, de vagy 10 perc biztos :)
2/12 A kérdező kommentje:
de jó neked, nekem csak álom a 10perc :-)
2015. márc. 18. 15:58
4/12 anonim válasza:
mennyi idős a babád és mióta eszik kanalas kaját, mert majd fokozatosan rövidebb ideig fog tartani.
5/12 anonim válasza:
hát a tejpépet kb. 2 perc alatt betunkolja...a gyümölcsöt, zöldséget lényegesen kevesebb lelkesedéssel eszi :)
6/12 anonim válasza:
2 perc... jó sűrűre csinálom, úgy szereti. nem győzi nyelni :)
7/12 A kérdező kommentje:
6 hónapos,(26 hetes) kb másfél hete eszik kanállal,pár napja evett fél adagot, ma egyet akartam belekanalazni,nemtudom mennyi jutott bele :-) marha folyékony. sárgarépafőzelék hipp-hopp megvan, de a tejpép... a fele kifolyik, olyan egy folyékonyak ezek
2015. márc. 18. 17:03
8/12 anonim válasza:
Próbálj ki másfajta pépet. Az én fiam most végzett az adagjával, kb. 2 perc alatt. 5 hónapos, 1 hónapja kanalazunk. De elsőre is hamar megvolt, kb. 10 perc. :) Én amúgy amit a doki felírt Sinemilt utálom, büdös és elég folyós, vettem Milupát (most egyébként pont tudom ajánlani, mert akciós a "piros" drogériában, 644 Ft), és az nagyon jó tejbegríz állagú. Ha sajátmárkást veszel, nézd meg jól, én nem igazán figyeltem, és véletlenül sikerült bevezetnem a glutént a gyereknek... (mikor kidobtam az üres dobozt, akkor figyeltem, hogy glutént tartalmaz... na mindegy, legalább ezen is túlestünk).
9/12 A kérdező kommentje:
gabonapépet kapott anyatejjel,az kb 2 percig jó állagú addig kanalazom neki mint a gép :D de ahogy hűl ki már folyik is. ma meg ezt a 4+ tejberizses adtam, hát ez is eléggé folyik. próbálok sűrűbbet keresni,mert ez majdnem olyan mintha tápszert vagy tejet adnék kanállal,rossz nézni a felénél,hogy még mennyi van a tányérban
2015. márc. 18. 17:18
10/12 anonim válasza:
akkor ajánlom a babydreamet, úgyis 6-7 hó közt vagy mikor is kéne a glutént bevezetni... az nem válik folyékonnyá, ahogy hűl. :) de mondjuk nekem a milupa sem folyt ahogy hűlt, csak a sinemil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!